BFBaits Mesne Arome

BFBaits vam ponuja na podlagi dolgoletnih izkušenj veliko izbiro svežih arom z naravnim vonjem, ki dodajo unikaten vir atraktivnosti k vašim vabam brez dodanih kemijskih priarom, katere so precej manj kvelitetne ter obstojne.
Izbirate lahko med aromami smrdljivega vonja, katere so nepogrešljive pri krapolovu:

• Squipex: Novost med aromami, katera daje unikaten vonj in atraktivnost našim vabam. Po dolgih testiranjih si lahko zagotovimo, da spada v sam vrh smrdečih arom z priokusom sadnega vonja. Uporabna v večini mesnih mixov. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.

• Black Squid : Unikatnejši, nežnejši, brez dodatka amonijaka, kar naredi precej naraven vonj arome, kateri je odličen v špici sezone, kot tudi v jesenskih dneh. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.

• Squid : Zelo znana aroma lignja z dodatkom črnega popra, naredi aromo unikatno ter zelo lovno čez vso sezono. Kombinacija z Squid mixom, naredi boilo preprosto odlično za lov na večini voda. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.

• Školjka : Vonj, kot še ga niste nikjer zasledili. Predstavljamo vam izjemno močan, hkrati pa precej naraven vonj školjke, kateri zagotovi zadostno atrakcijo vabe, katera še kako prrevidno ribo privlači. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.

• Rak : Naraven in fantastičen. Izjemen, nežen vonj raka, kateremu se riba preprosto ne more upreti. Kombinacija z Rak mixom, naredi boilo preprosto odlično za lov na večini voda. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.

• Monster : Z mešanjem drugih arom k naravni aromi školjke smo dobili izjemno aromo monster, katera je unikatna in zelo aktraktivnejša tudi v hladnejši vodi. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.

• Joker : Mešanica ekstraktov začimb, daje tej aromi unikaten vonj in izjemno dobro lovnost na večini vod. Po testiranjih je bila leta 2012 top aroma, saj je pokazala več kot odlične rezultate na različnih vodah. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.

Vse arome so dobavljive v embalaži z vsebino 100ml.