BFBaits Sadne Arome

BFBaits vam ponuja na podlagi dolgoletnih izkušenj veliko izbiro svežih arom z naravnim vonjem, ki dodajo unikaten vir atraktivnosti k vašim vabam brez dodanih kemijskih priarom, katere so precej manj kvelitetne ter obstojne.
Izbirate lahko med najprepoznavnejšimi sadnimi okusi arom, katere so nepogrešljive pri krapolovu:
Sadni okusi:
• Ananas : Zelo znan okus Ananasa, ki se uporablja večinoma v cream ali fruit mixih, kateri ga naredijo toliko boljšega, saj pride do izraza in do naravnega vonja, kateri zaznamuje to aromo. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.

• Banana( EA ) : Oster vonj Banane, kateri je zasnovan na bazi Ethyl Alcohola (EA), naredi aromo izvrstno za uporabo v hladnejših vodah, kakor tudi za uporabo čez vso leto. Priporočeno doziranje: 4-6ml na 10 srednjih jajc.

• Anis : Znan vonj azijske rastline, katera se uporablja za izdelavo arom ter eteričnih olj, ki so uporabne na širšem področju, vse pogosteje tudi pri ribolovu, saj so odlični atraktorji. Priporočeno doziranje: 4-6ml na 10 srednjih jajc.

• Jagoda : Vonj, kateri se ohranja že število let in je zelo prepoznaven, še posebaj priporočen za spomladanske dni, saj zaradi sestave konkurira ostalih aromam na EA bazi. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.

• Breskev : Precej nežen vonj Breskve, kateri se nam je pokazal več kot odlično čez vse leto, še posebaj v kombinaciji z smrdečimi aromami ali dodatki. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.

• Scopex: Ima izrazit vonj, s katerim se ponašajo najboljše Scopex arome na tržišču. Odličen čez vso sezono ribolova, do najboljšega izraza pa pride kot samostojna aroma v cream ali fruit mixih. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.

• Pistacija: Ta vonj nikoli ni kandidiral med aromami za uporabo v ribolovu, dokler niso odkrili njene atraktivnosti, katera je vse spremenila in se uvrstila med najodličnejše arome na tržišču. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.

• Čokolada: Sladek, mamljiv vonj, kateri se je zadnjih 8 let precej razširil pri uporabi v ribolovu, saj je več odlična aroma, katero ribe enostavno obožujejo zaradi sladkobe. Priporočeno doziranje: 7-10ml na 10 srednjih jajc.